Modna revija Sisley pomlad-poletje 2012

Iris Milej in Gušti (foto: Črt Slavec) Črt Slavec
20. 4. 2012

Znamka Sisley se je v četrtek zvečer z žensko modno revijo pomlad-poletje 2012 povabljencem predstavila v Kristalni palači v ljubljanskem BTC-ju.

Z 850 prodajnimi mesti po vsem svetu, Sisley predstavlja nezmotljivo prisotnost v svetu mode in nudi prepoznaven način oblačenja.

Revijo je brezhibno vodila modna strokovnjakinja in televizijska voditeljica Lorella Flego, ki je povabljene goste nagovorila v slovenskem in italijanskem jeziku.

Ob udarnih zvokih glasbe, se je po modni brvi sprehodil cvet slovenskih manekenk, med katerimi je bilo zaslediti Iryno Osypenko Nemec, Sabino Remar, Nadiyo Bychkovo, Anamarijo Avbelj in aktualno mis Slovenije, Lano Mahnič Jekoš.

Kot posebni gostje so po defileju manekenk na modno pisto stopili še Tina Gorenjak s hčerko v vlogi "Independent mom" ter glasbenika Gušti in Andrej Šifrer, ki je na majici nosil napis "Independent Generation".

Družabni del dogodka

Zaznamovali so ga koktajli Martini Royale in ročno izdelani pralineji Čokoladnice Cukrček. Za budnost gostov pa je poskrbela italijanska kava Illy.

Organizatorka revije in direktorica podjetja Promo-Fox, Iris Mulej: "Ker sem v modno industrijo tako ali drugače vpeta že dobro desetletje, mi je bila organizacija revije Sisley v velik izziv in čast. Menim, da smo Slovenke in Slovenci modno ozaveščeni, veliko pozornosti namenimo videzu ter kvaliteti oblačil. Sisley s svojim sloganom 'Independent people', brezhibno izdelavo in kakovostnimi materiali zagotovo sodi v sam vrh nosljive in uporabne mode, kar nakazuje tudi njegova strmo vzpenjajoča priljubljenost tako v svetu, kot pri nas."

Foto: Črt Slavec