Na Cosmo teku v petkah letos tudi zvezdnice

Nagrado, razvajanje v  SPA centru za dobro počutje - Wellness Club Sense ji je podelila urednica Cosmopolitana Tina Deu. (foto: Grega Gulin) Grega Gulin
Vir: Govori.se
3. 10. 2010

Že tretjič zapored je slavila Nina Fučko, med VIP tekačicami je zmagala novinarka in pisateljica Marjanca Scheicher, v plavutkah pa je najhitreje tekel Jan Karo.

Prvič letos se je, v svoji lastni, zvezdniški kategoriji, dekletom, ki so tekle na Cosmopolitanovem teku v petkah, pridružilo še nekaj slovenskih estradnic, med katerimi je slavila novinarka revij Nova in Lea Marjanca Scheicher (višina petk 10,2 cm, čas 20.18 sekund), že tretjič zapored pa je zmagala Nina Fučko (višina petk 9,2 cm, čas 14,43 sekunde) in si tako prislužila ček v višini 1000 evrov.

Tekačica z najvišjo peto je bila Ines Kos, ki je nastopila na vrtoglavih 14,2 centimetrih, lento za najboljši stil pa sta si delili Klementina Borko in Slavica Grgovska. Za nagrado bodo vsa tri dekleta deležni izdatnih razvajanj v SPA centru za dobro počutje - Wellness Club Sense.

Voditelja dogodka Peter Poles in Vid Valič sta skupaj s plesalci Kazine že dobro uro pred štartom ogrevala tekmovalke in tekmovalce, ki so svojo nalogo vzeli zelo zares. Gledalci ob progi, ki je bila dolga dobrih 100 metrov in je potekala od Tromostovja do Robbovega vodnjaka, zato niso bili prikrajšani za dobro tekmo.

Letos prvič pa so se v teku v plavutkah pomerili tudi fantje. V tej kategoriji je slavil Jan Karo, ki je ciljno črto dosegel v borih 12,25 sekundah.

Priporočamo