Na nastop Romane Krajnčan znani pripeljali svoje najmlajše

Na nastop Romane Krajnčan znani pripeljali svoje najmlajše (foto: Peter Uhan in Rok Malek) Peter Uhan in Rok Malek
11. 5. 2014

Pevka Romana Krajnčan se je v Cankarjevem domu s premierno uprizoritvijo predstave Romana, otroci in pošast Pozabaaa na najlepši možen način začela poslavljati od svojega najmlajšega občinstva.

Romana je z ekipo izpolnila obljubo in nasmejala tako otroke kot njihove starše. V dobro uro trajajoči predstavi, v kateri ne manjka petja, plesa, pisanih kostumov in simpatičnih nagovarjanj občinstva, smo se preko dramaturške zgodbe spomnili vseh večjih uspešnic, ob katerih je odraščalo precej generacij slovenskih otrok. Huda mravljica, Tuba Luba, Zajček Zlatko, Račke, Hiško zidamo, Murenčki ... so le nekatere pesmice iz bogatega Romaninega repertoarja.

Med gledalci je bilo tudi nekaj znanih Slovencev, ki so pripeljali svoje otroke; med drugimi je prišel igralec Matjaž Javšnik, voditelj Uroš Slak, pilates inštruktorica Špela Perc, nekdanja atletičarka Alenka Bikar, manekenka Manca Simčič, Betka Šuhel Mikolič, fotograf Aleš Bravničar in tržiški župan Borut Sajovic.

Zaradi velikega zanimanja bo ponovitev predstave tudi v ponedeljek, 19. maja ob 18h v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri