Na velika platna je prišel film Vloga za Emo

Starši in sestra preminule Lare Safran (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
23. 10. 2014

Včeraj je bila v Kranju predpremiera mladinskega, celovečernega filma Vloga za Emo. Filma, ki je nekaj posebnega zato, ker je narejen v tem času, tem duhu, v tej situaciji in na način, ki ga mladi poznajo. V fotogaleriji si oglejte nekaj utrinkov s predpremiere.

Film je posvečen nedavno tragično preminuli glavni igralki Lari Safran, ki se ji je z vlogo Eme v omenjenem filmu uresničila velika želja.

Predpremiere so se udeležili Larini starši in sestra, ki so tudi želeli, da gre film med ljudi, med najstnike, med Larine vrstnike, saj med drugim sporoča tudi to, da moraš verjeti vase in slediti svojim sanjam in tudi zato, ker so prepričani, da bi to želela tudi Lara.

Film sporoča, kako prepoznamo najstniško stisko, kako lahko najstnika motiviramo in nenazadnje prikaže življenje in razumevanje le tega s stališča različnih najstniških osebnosti. Vsekakor film, ki bi ga morali videti mladi in njihovi starši. 

Da je ekipi mladih ljudi uspelo narediti tako kakovosten izdelek se veseli tudi igralka Tina Gorenjak, ki je v filmu odigrala vlogo učiteljice. Kaj je povedala o sodelovanju, si preberite v prispevku Tina Gorenjak čustveno o svoji novi vlogi.

Priporočamo