Neisha in nogometaši Interblocka za otroke

Predsednica Sklada Uresničujmo želje Saša Božič in pevka Andja D. Marić, ki je častna članica sklada. (foto: Jasmina Hasković) Jasmina Hasković
Vir: Govori.se
2. 10. 2009

Rdeča žoga in Lions Omnia razveselila otroke Malči Beličeve.

V Mladinskem domu Malči Beličeve so tudi letos organizirali vsakoletni piknik, ki ga pripravlja Sklad uresničujemo želje Lions cluba Omnia. Letos so k sodelovanju in razveseljevanju otrok povabili tudi ustanovo Rdeča žoga, ki je seboj pripeljala nogometaše Interblocka.

Otroci so se nogometašev resnično razveselili in ti so z njimi zaigrali igro nogometa. Na vrsto pa so prišla tudi dekleta, saj so si fantje vzeli čas tudi zanje. Igra je sicer potekala bolj počasi, zato pa so punce uživale v žogobrcu. Za glasbeno popestritev je poskrbela pevka Neisha, ki je otrokom prepevala svoje najbolj znane skladbe. Po končanem športnem delu druženja je sledilo še zabavanje ob čevapčičih. Vse pohvale nogometašem Erminu Rakoviču, Benu Gillu, Maticu Žitku, Mateju Rapniku in Matjažu Zormanu, ker so se z otroki družili tudi po tekmi. Na pikniku so namreč ostali do večera.

Priporočamo