Nepozabna predstavitev Neishine nove plošče

Novinarje in povabljence je peljala v Benetke. (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
25. 9. 2013

Priznana slovenska glasbenica Neisha se je predstavitve nove studijske plošče tokrat lotila na unikaten način. Pesmi je premierno v živo predstavila na magični križarki v Benetkah.

Glasbenica je tokrat poskrbela, da je bila predstavitev šestega albuma posebno doživetje. V sodelovanju z agencijo Morje možnosti in založbo Nika Records je predstavnike sedme sile in izbrane povabljence peljala v Benetke.

Pesmi iz nove plošče so odmevale v prostorih križarke Costa Magica. S svojim spremljevalnim bendom (Jernej Kržič, Mitja Novak, Vid Žgajnar) je prvič v živo predstavila Najna slika in ti, Gloria in Muza tvojga bluza – tri od enajstih pesmi z albuma Za vesoljke in kavboje.

"Gre za 11 zgodb, ki govorijo o Neishi in vsem, kar se dogaja okoli nje," je novo ploščo opisala Urša Mravlje iz založbe Nika. Večinski avtor tekstov je Neisha, novi album pa je bolj pripoveden.

"Stvari so doživete, pesmi pa odslikavajo konkretne zgodbe. Na plošči je mogoče najti tako 'power pop komade' kot tudi globoko izpovedne balade, zato album odslikava tudi ogromno paleto čustev," je še povedala Neisha, ki je tudi tokrat pri nastajanju novega izdelka moči združila z dolgoletnim prijateljem in producentom Dejanom Radičevićem.

Na predstavitvi nove plošče nista manjkali tudi dekleti, ki sta poskrbeli za Neishino novo podobo. Dominika Monte (Incognito design) je poskrbela za obleko, nakit in modne dodatke pa je prispevala oblikovalka Urša Habjan, ki je prvič pokazala unikatni nakit z Neishino podobo.

Z novo ploščo se Neisha odpravlja na turnejo po Sloveniji, z glasbenico pa se lahko čez nekaj mesecev srečate tudi na ekskluzivnem Rock križarjenju z agencijo Morje možnosti.

Špela Sila

Priporočamo