Tadeja Ternar ni predala krone naslednici Tini Petelin

Predaja krone letošnji miss Slovenije Tini Petelin. 1 (foto: Jasmina Hasković) Jasmina Hasković
Vir: Govori.se
5. 11. 2009

Letošnja miss Slovenije Tina Petelin je končno prejela krono.

Kronanje nove miss je potekalo v prostorih Zlatarne Celje v Ljubljani. Na kronanju pa smo pogrešali glavno akterko, in sicer prejšnjo miss Slovenije Tadejo Ternar. Ta naj bi organizatorju obljubila, da bo svoji naslednici krono predala sama, vendar je v zadnjem trenutku sporočila, da je pozabila, da ima ravno tisti dan izpit za motor. Tako je Tina prejela krono iz rok lastnika licence Miss Slovenije Damirja Osredečkija.

 

Krona in obleka

Krono iz srebra, ki predstavlja drevo je oblikovala Helena Umberger. Njeno sporočilo, pa je ohranjanje narave in dreves, ki so za nas še kako pomembna. Naglavno okrasje letošnje najlepše pa je vredno šest tisoč evrov. Tina bo na finalnem večeru nosila obleko kreatorke Rike Zadravec. Ta je narejena iz svile ter številnih kristalčkov. Rika pa je za Tino poleg glavne obleke izdelala še pet večernih oblek in nekaj vsakdanjih oblačil.

Naša misica se na pot z dvemi kovčki odpravlja v petek v dopoldanskih urah. V Londonu bo počakala na prihod vseh ostalih tekmovalk nato, pa se bodo skupaj odpravile v Južno Afriko.