Nike tekaški spektakel

Atletska steza je lahko tudi izvirna modna pista. In estradniki so lahko manekeni. (foto: Marko vavpotič) Marko vavpotič
Vir: Govori.se
16. 11. 2012

V Emporiumu v BTC, je v sredo potekal prav poseben zvezdniški atletski večer. Potekalo je namreč odprtje nove NIKE trgovine in tako kot se za NIKE spodobi, je bilo treba dogodek popestriti s športom.

Tla Emporiuma so se spremenila v NIKE tekaško stezo, na njej pa je bilo 17 znanih Slovenk in Slovencev, oblečenih v zadnje Nikejeve modne trende.

Manca Špik, Žan Rudolf, Špela Grošelj, Primož Kozmus, Peter Klinc, Brigita Langerholc, Blaž Grad, Vid Tršan, Kataya, Alya, Samuel Lucas, Bojan Ilijanič, Maja Martina Merljak, Ajda Sitar, Peter Dragovič, Marija Šestak in Alenka Bikar so bili pripravljeni, da tekaško stezo spremenijo v modni spektakel, a na športen način.

Estradno ekipo je zato najprej ogrel priznani športni pedagog Matej Cankar, nato pa so se domači zvezdniki prelevili v športne manekene in se vsak po svoje izvirno sprehodili po tekaški modni pisti. Nekateri so res le hodili, drugi tekli, tretji poskakovali, zagotovo pa vsi s simpatičnostjo nasmejali številne povabljene goste.

Primož Kozmus, slovenski olimpijec, in direktorica Magistrat International Helena Draškovič sta nato povabila še na sprehod do nove Nikejeve trgovine; ko sta odgrnila zaveso, pa so v trgovini že čakali Nikejevi ambasadorji, ljubitelji in znanilci zadnjih modnih trendov NIKE.

Dogodek je povezoval televizijski in radijski voditelj Robert Bogataj, za glasbeno vzdušje pa je – tudi po uradnem koncu dogodka – skrbel DJ Maj. Tik pred koncem je atletska steza postala še glasbeni oder, ki ga je zavzela nadobudna Kataya, 'mikrofon pa je v roke prijel tudi Samuel Lucas.

Priporočamo