Nina Pušlar nam je pokazala spomine iz Mehike

V Mehiko se je zaljubila. (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
14. 2. 2014

Že ko smo v preteklem letu mislili, da se Nina Pušlar nikakor ne bo ustavila in si vzela časa za počitek, je presenetila z novico, da odhaja na dopust. Po veliki promociji albuma Nekje vmes je ves čas govorila samo še o spontanem, a zasluženem dopustu v Mehiki.

"Do potovanja v Mehiko je prišlo zelo spontano. Prijateljica Urška je dobila idejo, me povabila in takoj sem pritrdila. Mehika me je od nekdaj zanimala, predvsem zaradi jezika, saj se španščine učim že nekaj let in sem si že dlje časa želela kakšne praktične izkušnje," pravi Nina, ki je odpotovala za tri tedne.

"Uživala in izkoristila sem vsak dan, to je bil tudi moj glavni cilj. Videti čim več v treh tednih, čim več komunicirati v španskem jeziku, spoznavati nove ljudi. Predvsem sem v teh treh tednih veliko opazovala, kakšni so ljudje, kako komunicirajo, v katerih stvareh so posebni in kaj vse bi se lahko naučila od njih. Sicer pa sem veliko potovala tudi sama, iz česar sem se marsikaj naučila."

O najbolj zanimivih dogodivščinah s potovanja je spregovorila v intervjuju, ki si ga lahko preberete v aktualni številki revije Story.

Značke: Nina Pušlar
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 08/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 08/2014

Story Story 08/2014, od 12. 02. 2014