Nora zabava z znanim zeliščnim likerjem

20. 12. 2013
Deli

Letošnja zimska edicija zabave z najbolj znanim zeliščnim likerjem na svetu je bila drugačna, kot smo jo bili vajeni so sedaj. Vrhuncev večera je bilo več, med njimi pa je bil zagotovo nastop energične zasedbe Blaskapelle Brass Band. Tudi tokrat smo na dogodku ujeli veliko znanih obrazov.

Sinoči se je v slovitem ljubljanskem klubu Cirkus odvila zabava priljubljenega likerja, ki je tokrat poskrbela za popolno preobrazbo in odmik od videnega do sedaj. Če so bili na preteklih ExcessDNite zabav v ospredju slavni didžeji iz sveta elektronske glasbe in če smo na AccessDSecret odkrivali tančice skrivnosti v družbi zapeljive Miss J, je tokratni Fest postregel z bendom v živo ter akrobatskimi točkami najboljših barmanov v Sloveniji.

V zimski ediciji so se organizatorji poigravali z novimi idejami in tako v skladu s pravo bavarsko zabavo popolnoma spremenili scenografijo kluba Cirkus, ljubke hostese pa oblekli v prave bavarske noše s pridihom belih čipk ter oranžnih odtenkov.

A največje presenečenje je bil glasbeni izbor, saj so snovalci postregli z eksplozivnim nastopom t. i. medeninastega benda iz Nemčije, ki šteje kar 16 članov. Zasedbi je v preteklem letu na svetovnih festivalih uspelo na noge spraviti kar 60.000 ljudi, in tudi sami smo se kaj hitro prepričali, da se nam obeta divjih ritmov in glasne glasbe polna noč. Prvič v Sloveniji smo tako bili priča živemu nastopu zasedbe Blaskapelle Brass Band, ki se je v kombinaciji ognjevitega barman showa končal s t i. 'champagne shower'.