Obala slavila svojo misico in mistra

Lepotni izbor za Miss in Mistra Kopra 2011 (foto: DonFelipe) DonFelipe
Vir: Govori.se
18. 7. 2011

Pod okriljem Agencije Misson, ki z dolgoletno tradicijo pripravlja največje in najbolj odmevne dogodke na Obali je v nedeljo zvečer obalna prestolnica dobila svojo misico in mistra.

Med kar dvajsetimi tekmovalkami in tekmovalci, ki so jih obiskovalci lahko občudovali na odru v treh izhodih, je skoraj dvajsetčlanska komisija izbrala za Miss Kopra 2011 svetlolaso lepotičko Romino Ražem, naziv Mister Kopra 2011 pa je pripadel Reneju Humarju.

Po končanem lepotnem tekmovanju, ki so ga s svojimi nastopi začinili številni glasbeniki med katerimi je najbolj s svojim nastopom izstopal Jacob pa smo lahko videli tudi dva para solznih oči. Na odru je solzico sreče skoraj potočil novi Mister Kopra, za odrom pa so solze nesreče in razočaranja tekle enemu od tekmovalcev, ki je očitno preveč upal na zmago.

Med znanimi obrazi lepotnega večera, ki se je odvijal pod koprskimi arkadami smo opazili zagorelo Playboyevo lepotico Natašo Kirn, med občinstvom je sedel Erik Ferfolja, v prvi vrsti je tekmovanje spremljal Misster Universe Slovenije Miha Dragoš, med komisijo je sedela fotomodelka Jinny Ribič, svoje dete pa je ob spremstvu najdražje, pestoval Šukarjevec Igor Misdaris.

Kopru se obetea 12. avgusta še eno lepotno tekmovanje.

Priporočamo