Oglejte si poletno rezidenco Mirande Kerr

17. 8. 2014 | Vir: Lea
Deli

Avstralska manekenka Mirand Kerr si je vedno želela imeti poletno rezidenco na obalah Malibuja, kjer imajo hišice ob obali sami zvezdniki. Pred kratkim se je tudi njej uresničila ta želja.

Hiša, ki si jo je omislila Miranda, je stala 2,15 milijona evra. Ima tri spalnice in dve kopalnici in pol ter prekrasen pogled na ocean. Že v oglasu je pisalo, da gre za čarobno oazo s prekrasnim pogledom na modro morje.

Velika kuhinja z jedilnico je povezana z dnevnim delom, v hiši je tudi telovadnica, zunaj pa bazen. Leži dovolj blizu obale, da se lahko zvezdnica na plažo odpravi peš. Ko se je lani Miranda ločila od Orlanda Blooma, sta svoj dom na gričih Hollywooda prodala za 4,5 milijona dolarjev.

Angleški igralec Orlando Bloom in avstralski model ter Victorijin angelček Miranda Kerr sta se zaljubila ob koncu leta 2007, 21. junija 2010 pa je zvezdnik filmov Pirati s Karibov in Gospodar prstanov lepotici na prst nataknil zaročni prstan.

"Že od nekdaj si želim postati mama. Mislim, da bo Orlando sijajen oče," je pogosto govorila Miranda. Šestega januarja 2011 je luč sveta ugledal Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom. Vendar njuna sreča ni trajala dolgo, saj se je par razšel, čeprav zatrjujeta, da sta ostala dobra prijatelja.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk