Ognjena noč nad mestom

Ognjena noč nad mestom (foto: Marko Ocepek) Marko Ocepek
Vir: Govori.se
26. 11. 2010

Nepozaben epilog je doživela zadnja v liniji zasebnih in ekskluzivnih zabav Excess D Nite, ki jih je v letošnjem letu za vse ljubitelje najpopularnejšega zeliščnega likerja pripravljal Jägermeister.

Smetana slovenske družabne scene se je včeraj zvečer zbrala nad mestom, kjer je ob vokalnih house ritmih, ki so nastajali izpod rok DJ Manateje, grešila z najbolj omamnim zeliščnem likerjem na svetu, sestavljenem iz 56 zelišč, cvetov in koreninic, dolgo v noč.

Poleg mičnih hostes, odetih v črno-oranžne barve, po svetu bolje poznanih kot Jägerettes, je obiskovalcem zastajal pogled tudi ob pravem ognjenem spektaklu in akrobatskih točkah, ki so klub TOP za eno noč spremenile v prizorišče najbolj ognjene zabave.

Nič manj pogledov niso bili deležni mojstri mešanja opojnih napitkov, ki so z atraktivnimi barman šovi pripravljali najbolj priljubljena koktajla na zabavah - Fresh in Q. Z njima smo na zabavi ujeli Nino Osenar, Mariko Savšek – aktualno Miss Universe, ljubitelja in rednega gosta Jägermeistrovih zabav, Demetra Bitenca, legendo slovenskega humorja Toneta Fornezzija – Tofa in vedno sijočo Manco Špik, Špelo Grošelj, Majo Malnar, Urško Čepin, Playbojeve zajčice, Klaro Rozina in mnoge druge znane obraze slovenske estrade.