Otvoritev Galerije Emporium

Otvoritev Galerije Emporium (foto: Zaklop) Zaklop
Vir: Govori.se
16. 12. 2010

Filmska diva svetovnega formata Monica Bellucci je včeraj zasijala na rdeči preprogi Galerije Emporium, novega modnega središča v centru Ljubljane. Lepotica je z rdeče preproge pozdravila Ljubljančane, ki so, mrazu navkljub, čakali na prihod znane lepotice.

Monica Bellucci je bila častna gostja na otvoritvi Galerije Emporium na Prešernovem trgu , ki  predstavlja eno najlepših secesijskih hiš v Ljubljani. Koncept trgovine z galerijo in stopniščem v petih etažah spominja na znamenite veleblagovnice v Parizu, Londonu, na Dunaju ...

Ljubljana je dolgo čakala na to pomembno pridobitev, saj se z Galerijo Emporium tako postavlja ob bok svetovnim prestolnicam mode.

Zaradi obiska Galerije Emporium je Monica zapustila prizorišče snemanja njenega zadnjega filma, v katerem bo nastopila z legendarnim Robertom de Nirom.

Belluccijeva je izrazila svoje navdušenje nad samo trgovino in nad izborom blagovnih znamk v njej. Prav tako je bila očarana nad Ljubljano. Obljubila je, da se bo še vrnila z možem Vincentom Casselom in starejšo hčerko Devo, saj je tokrat Ljubljano obiskala s 6-mesečno hčerkico Leonie.

Priporočamo