Penna in Theronovo ujeli med nakupovanjem

Penna in Theronovo ujeli med nakupovanjem (foto: Profimedia) Profimedia
24. 1. 2014

Da sta priljubljena zvezdnika, 38-letna Charlize Theron in 53-letni Sean Penn, nov zvezdniški parček, se je govorilo, odkar sta skupaj preživela novoletne praznike. In če sodimo po spodnjih fotografijah, ni nobenega dvoma, da sta igralca res zaljubljena.

Penna in Theronovo so v družbi igralkinega posvojenega sina Jacksona fotografi ujeli med nakupovanjem v eni od trgovin v Los Angelesu.

Šarm, ki se mu lahko upre le malo žensk.

Sean Penn velja za nepopravljivega zapeljivca. Sicer ne spada med hollywoodske lepotce, ima pa šarm, ki se mu lahko upre le malo žensk. Očitno se mu ne more niti Charlize Theron, ki so jo z igralcem začeli povezovati, odkar sta skupaj preživela novoletne praznike preživela skupaj.

Charlize je s svojim dveletnim sinom prišla v Seanovo hišo na otok Oahu na Havajih. Pozneje se ji je pridružil tudi igralec in s prijatelji so praznovali vstop v novo leto. Po praznikih so ju fotografirali, ko je vsak sam izstopil s sicer istega letala v Los Angelesu, že naslednji dan pa so ju ujeli, ko sta skupaj prišla iz njene hiše, a se nato odpeljala vsak v svojem avtu.

Podlegla mu je tudi Scarlett Johansson

Sean Penn se je po ločitvi od Robin Wright zabaval z mlado Scarlett Johansson. A očitno sta se res le zabavala, saj nobeden ni nikoli potrdil, da gre za karkoli resnega. Potem ko je zveza očitno postala malce naporna, je Sean odšel v Cannes, kjer si je dal duška, se videval z različnimi predstavnicami lepšega spola in dal jasno vedeti, da je zgodba s Scarlett zaključena. To je v tistem času potrdil njegov predstavnik za stike z javnostmi.

Sean Penn po ločitvi pač še ni bil pripravljen na resno zvezo. In čeprav so vsi sprva mislili, da je bila Scarlett tista, ki je končala razmerje, le ni bilo tako. Igralka naj bi bila tista, ki je želela resno zvezo, Seana pa je spoznala, ko je tudi sama hotela pomagati ljudem na Haitiju, ki ga je prizadel potres. Igralec je bil namreč eden glavnih aktivistov. Prvič sta se Sean in Scarlett kot par pojavila na poroki Reese Witherspoon in Jima Totha, nazadnje pa sta bila skupaj na Guys Choice Awards, kjer si je sicer Scarlett prizadevala, da bi se pomirila, a njemu ni bilo več do tega. Raje se je posvečal igralki Garcelli Beauvais, sicer znani iz serije Franklin & Bash. A tudi ona je bila le epizoda.

Potem je imel igralec bolj ali manj bežne avanture, dokler ni v njegovo življenje stopila Charlize. Je ona tista, s katero bo živel, dokler ju smrt ne loči? Bomo videli.

Priporočamo