Pester vikend s finalisti za mistra 2013

V Penzionu Kračun je prijal obisk savne. (foto: Vid Rotar) Vid Rotar
14. 5. 2013

Projekt Mister Slovenije 2013 se je spet mudil v znameniti Žički kartuziji.

Postavni finalisti so s priznano fotografinjo Ano Gregorič posneli uradne fotografije, na katerih bodo blesteli v kreacijah mladih oblikovalcev Vasje Lasića, Barbare Krmelj in Jakoba Jurkoška.

Fotografinja Ana Gregorič je povedala: "Finaliste smo postavili na novo preizkušnjo, saj bodo tokrat fotografije povsem fashion. Sem bila pa presenečena, kako so napredovali in v zelo kratkem času dojeli veliko pomembnih stvari. Nekoliko slabše vreme nam je šlo na roke, saj smo si želeli temačnejšega vzdušja."

Pod stylinge se je podpisala priznana stilistka Maja Lazar. Frizure so delo Dubravke Guć in frizerskega salona Dube, dodelam make up pa umetnice ličenja Barbare iz kozmetične hiše MUD. Fotografiranje v prostorih magičnega samostana je potekalo cel dan, za okrepitev pa je poskrbela najstarejša gostilna v srednji Evropi Gastuž.

Sledile so delavnice z zvenečimi imeni iz sveta mode, lepote in komuniciranja. Strokovnjakinja na področju retorike in nastopanja Irena jih je postavila na novo preizkušnjo, kjer so fantje morali povedati marsikaj zanimivega o sebi. Sledila je slastna večerja in zabava do jutranjih ur.

Nedelja je bila v znamenju novih delavnic. Najprej je o stilu predavala strokovnjakinja na tem področju Maja Lazar, ki se je dotaknila tudi praktičnega dela in lepotce naučila različnih načinov vezanja kravate.

Sledila je poučna delavnica o modelingu, ki sta jo vodila aktualni mister universe Slovenije Matjaž Kumelj in 1. spremljevalec mistra universe 2012 Miha Dragoš. Po kosilu v Penzionu Kračun pa je z usnjenim bičem mahala koreografinja Mojca Pačnik. Ta bo poskrbela, da bodo fantje do finala povsem suvereni in pripravljeni na kakršenkoli način nastopanja.

Uradne fotografije finalistov bodo na ogled v kratkem. Sledilo bo Facebook glasovanje, ki bo zmagovalca izstrelilo naravnost v superfinale finalnega dogodka. Ta bo 12. junija v Klubu Cirkus v Ljubljani.

Priporočamo