Poglejte, koga smo ujeli na Jamesonovi zabavi!

Poglejte, koga smo ujeli na Jamesonovi zabavi! (foto: Peter Klinc ) Peter Klinc
9. 3. 2014

V ljubljanski Cvetličarni se je minuli konec tedna odvila nora zabava v čast gospodu Jamesonu, ki je tudi letos razpisal zdaj že tradicionalni natečaj za najboljši 60 sekundni filmček. K sodelovanju je povabil različne medijske ekipe, ki so lahko prirejale znane filme, znane filmske prizore ali filmske izjave. 

Lansko leto je žirijo očaral filmček s pridihom Titanika, ki ga je naredila ekipa Radia Center, včeraj pa smo si ogledali enominutne fimčke, ki so jih ustvarili Cosmopolitan, Radio 1, Svet 24, Radio Antena in Radio Center.

Premiera filmskih stvaritev je bila v klubu Cvetličarna, ki so ga za to priložnost spremenili v domovanje priljubljenega proizvajalca irskega viskija Johna Jamesona.

Tričlansko žirijo v sestavi igralke Nine Rakovec (MGL), Zvezdane Lazar Bursać (LIFFe) in režiserja Mitje Okorna je najbolj prepričal filmček ekipe Radia Antena, ki si je tako prislužila potovanje v domovino Johna Jamesona na Irsko.

Žiranti so ocenjevali odbitost, kreativnost in izvirnost, ki je v Anteninem Kekcu ni manjkalo, saj so poželi tudi najbolj buren aplavz in navdušen odziv občinstva.

Med gledalci, ki so navijali za svoje medijske favorite, je bilo moč opaziti tudi veliko estradnikov. Med drugim so se večera v znamenju Johna Jamesona udeležili tudi: Miki Vlahovič, Rok Golob, Neisha, Alya, Miha Krušič in Ana Klašnja, Denis Avdič, Hermina Kovačič, Uroš Smolej, Nina Rakovec, Tomi Meglič in Primož Benko (Siddharta), Manca Simčič, Grega Skočir, Azra Selimanović, Aleš Klinar - Klinči, Ricky (Total Knockout), Maja Keuc,Tim Kores - Kori, Alenka Bikar, Špela Jereb, Rok Terkaj, Jana Morelj ...

Zabava se je nadaljevala še pozno v noč v družbi Samuela Lucasa z bandom in irskega banda Bog Bards. Samuelu se je na odru kot posebni gost pridružil tudi glavni obraz skupine Big Foot Mama Grega Skočir, poleg njega pa med večerom še priljubljena pevka Maja Keuc in Tomi Meglič, frontmen skupine Siddharta. Na odru so se pojavili tudi člani skupine In&Out, Alya, Vlado Pilja in Neisha ter soustvarili nepozabno dogajanje.