Pokukajte v domovanje rockerja Davea Navarra

Navarro je stanovanje kupil kmalu po tistem, ko se je razšel s Carmen Electro. (foto: profimedia) profimedia
Vir: Lea
18. 4. 2014

Tudi rokerji imajo radi glamur. Dave Navarro zagotovo, če pogledamo njegovo domovanje v Hollywoodu. Kitarist skupine Jane's Addiction je zanj odštel skoraj milijon dolarjev, najdemo pa ga v stavbi Broadway Hollywood.

Stanovanje ime visoke strope, veliko odprtih prostorov in prekrasen pogled na vse strani. Dave si je privoščil veliko dizajnerskih kosov pohištva, vključno s po meri narejeno belo posteljo, ki jo je oblikovala Heidi Toll. Vsak prostor je domiselno opremljen, saj je roker aktivno sodeloval pri prenovi.

Ves čas je vztrajal pri tem, da mora stanovanje delovati toplo, a vseeno ne preveč natrpano s pohištvom. Kuhinja na prvi videz sicer ne deluje nič posebnega, vendar je narejena po meri in ponuja vse, kar potrebuje nekdo, ki uživa v kuhanju. Nad jedilno mizo pa se bohoti prekrasen lestenec Bocci. In seveda, ko si glasbenik zaželi zasebnosti, ima po vsem stanovanju razobešene zavese, za katere je odštel 30 tisoč dolarjev.

Stanovanje v hiši, ki je bila zgrajena leta 1928, je Navarro kupil kmalu po tistem, ko se je razšel s Carmen Electro. V njen so nekoč živeli tudi Charlize Theron, Jason Statham in Wilmer Valderrama.