Predpremiera: NEPREMAGLJIV z Ameriško gospodarsko zbornico

Nekdanja televizijka, zdaj izvršna direktorica AmCham Ajša Vodnik in Ervin Hladnik Milharčič sta prijetno klepetala tudi pred začetkom dogodka. (foto: DonFelipe) DonFelipe
Vir: Govori.se
24. 2. 2010

Na povabilo Ameriške gospodarske zbornice v Sloveniji si je nabito polna dvorana obiskovalcev v torek zvečer ogledala predpremiero filma Nepremagljiv.

Film z Oskarji že nagrajenega režiserja in nekdanjega igralca Clinta Eastwooda, v katerem blestita nominiranec za letošnje Oskarje Morgan Freeman in Matt Damon je obenem pospremila tudi predstavitev istoimenske knjige Johna Carlina in pa prijeten pogovor o Južnoafriški republiki s častnim konzulom JAR in nekdanjim predsednikom uprave družbe Kompas Janezom Pergarjem, prvim možem slovenskega nogometa Ivanom Simičem in novinarjem Ervinom Hladnikom Milharčičem.

Številni slovenski gospodarstveniki in člani zbornice, ter redki povabljeni slovenski estradniki, med njimi sta bili pravzaprav le Sanja Grohar in Manca Špik, športno vrsto je zastopal olimpijec Iztok Čop, medijske povabljence pa lastnik Infoneta Leo Oblak, so si bili ob koncu predstavitve edini, da je Južnoafriška republika lepa in bogata država, ter da je film o kratkem delcu življenja velikega borca za pravice temnopoltih Nelsona Mandele lahko inspiracija za številne rodove.

Ob končnem druženju s pravo ameriško pijačo lahko le zapišemo, da so takšne premiere kot je bila ta lahko vzor številnim drugim, saj smo na njih končno videli velik del slovenske gospodarske smetane, ki sicer na podobne družabne dogodke ne zaide velikokrat.

Priporočamo