Prekrasna posest v rokah drugega igralca

Robert je hišo kupil leta 2011. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
18. 5. 2014

Igralec Robert Pattinson je prodal svojo hišo v Los Angelesu v predelu Los Feliz. Zanjo je dobil 6.375.000 dolarjev. Na koncu se je izkazalo, da je hišo kupil igralec Jim Parsons, ki ga lahko gledamo v nadaljevanki Veliki pokovci, skupaj s svojim partnerjem Toddom Spiewakom.

Hišo je Robert kupil leta 2011 in je zanjo odštel 6,275 milijona dolarjev, in sicer od košarkarja Kareema Abdula Jabbarja. V njej je filmski igralec živel s tedanjim dekletom Kristen Stewart.

Hiša je ena prvih, ki so jo sezidali v Los Felizu. Ima prekrasen vrt z bazenom, tri spalnice in tri kopalnice. Poleg tega je s posesti tudi prekrasen razgled na mesto. Robert pravi, da je v hiši preživel zelo lepe trenutke, vendar pa mu ne pomeni nič več, saj sta se s Kristen razšla, in ne želi živeti nekje, kjer bi ga vse spominjalo na minulo ljubezen.

Zdaj bosta v njej srečna Jim in Todd, ki sta par že deset let in se odlično razumeta. Njuna ljubezen je tako močna, da sta se zaročila in tudi poročila. V hišo, kjer je prej živel Robert Pattinson, sta se takoj zagledala in tudi sama pravita, da sta presrečna, ker sta našla idealen dom zase.

Ko ne snemata, sta namreč rada doma, sprejemata prijatelje in prirejata večerje. In hiša v Los Felizu ima vse, kar potrebujeta.