Razkrivamo dom slavnega bejzbolista Alexa Rodrigueza

Prodal po naročilu narejen dom za 30 milijonov dolarjev. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
26. 12. 2013

Alex Rodriguez je eden izmed najbolj slavnih ameriških bejzbolistov in eden izmed največjih zaslužkarjev med športniki. Čeprav ženske zanima predvsem njegovo ljubezensko življenje ...

Pred kratkim pa je dobil rekordnih 211 tekem prepovedi igranja zaradi uživanja poživil. To zanj ni prva tovrstna kazen, je pa najbolj drastična v ligi. Poleg njega so kaznovali še 12 igralcev s suspenzijo 50 tekem.

No, mogoče bolj zanimiv podatek je ta, da je Alex nekaj časa grel posteljo pop ikone Madonne. Zaradi nje naj bi ga tudi zapustila žena. Letos pa je buril duhove, ko se je nekaj časa dobival z igralko Cameron Diaz.

Ljubitelj lepih žensk pa se je odločil prodati svojo hišo v Miamiju, in sicer za vrtoglavih 30 milijonov dolarjev. Igralec New York Yankeejev je posest kupil leta 2010 in zanjo odštel 7,4 milijona dolarjev. Prodal jo je nekemu bogataškemu paru, ki si je želel prav tak moderni dom.

No, res je, da je Alex hišo povsem preuredil in vanjo vložil še 24 milijonov dolarjev. Ko se je začel videvati s Cameron Diaz, so se pojavile govorice, da hišo ureja zanjo, ker naj bi načrtovala skupno življenje. Vendar to ni bilo res. Nekajkrat so lepo igralko sicer videli z njim v hiši, a to je bilo vse. Kmalu po tem, ko sta se razšla, je bejzbolist hišo tudi dal na trg.

Sprva je zanjo postavil ceno 38 milijonov dolarjev, a jo je nato prodal za 30.

Hiša je povsem moderna z veliko odprtimi površinami in prekrasnim pogledom. Ponuja vse udobje, ki si ga lahko zamislimo, in je res pravo bogataško gnezdo. Iz dnevne sobe, ki je vsa v steklu, pa je prekrasen pogled na zaliv. V hiši in na vrtu je kar 16 varnostnih kamer.

Priporočamo