Razkrivamo dom Nastassje Kinski

Kaj je lepšega kot poležavati ob bazenu … (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
22. 2. 2014

Nemška igralka s pravim imenom Nastassja Aglaia Nakszynski, kadar nima poslovnih obveznosti, najraje svoj prosti čas preživlja v prekrasni vili v Malibuju, ki jo je tudi odprla za javnost in v njej ponosno pozirala.

Še danes, čeprav ni več najmlajša, saj ima že 52 let, je Nastassja zelo lepa ženska. Tega se sama tudi zaveda, sicer pa je začela najprej kot manekenka in je šele pozneje presedlala na film. Posnela je več kot 62 filmov. No, vstop v svet filma je bil zanjo precej enostaven, saj je bil njen oče slavni igralec Klaus Kinski, mati pa je tudi nemška igralka Ruth Brigitte Tocki.

Sredi osemdesetih se je zaljubila v egipčanskega filmarja Ibrahima Mousso, s katerim ima dva otroka, sina Alisoho, rojenega leta 1984, in hčerko Sonjo Kinski, rojeno leta 1986. Slednja je po mami podedovala smisel za igro, in ker je povrhu tega še lepa, je poleg igralke tudi manekenka. Par se je razšel leta 1992 in Nastassja se je zaljubila v skoraj 30 let starejšega Quincyja Jonesa, s katerim je leta 1993 dobila hčerko Kenyo Julio Miambi Sarah Jones.

Vse življenje je imela lepa igralka starejše moške, kot bi nekako iskala nadomestek za očeta, za katerega se je pozneje izkazalo, da naj bi zlorabljal njeno polsestro Polo. No, pozneje se je oglasila tudi Nastassja in dejala, da nje oče sicer ni posilil, a jo je pogosto otipaval. Dejala je tudi, da bi ga prijavila, če bi še bil živ: "To ni bil oče. Večino časa sem se ga bala. Bil je zelo nepredvidljiv in neprestano nas je teroriziral, pravi tiran. Ni nas tepel, nas je pa neprestano žalil."