Razkrivamo dom Rosie O'Donnell

Dom za pet 
milijonov evrov (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
7. 2. 2014

Ameriška igralka Rosie O'Donnell si je pred kratkim omislila novo domovanje. Na Floridi je kupila prekrasno hišo in zanjo odštela pet milijonov evrov.

A si je vseeno želela ostati na Floridi, zato se je vrgla v iskanje nove hiše, ki bi ji bila tako všeč, da bi postala njen novi dom. Nekaj časa je iskala in nato našla hišo v Nokomisu v neposredni bližini domovanja pisatelja Stephena Kinga.

Seveda se je takoj razvedelo, kdo je kupil hišo za pet milijonov dolarjev, in v lokalnem časopisu so zapisali, da je to najvišja cena, ki jo je lani kdo odštel za hišo v njihovem okrožju.

Hiša, ki je bila sezidana leta 1998 in so jo pred kratkim povsem obnovili, leži v neposredni bližini Mehiškega zaliva. Ker je tam podnebje zelo toplo, ima seveda hiša tako zunanji kot notranji del, terase, s katerih je prekrasen pogled na zaliv, da o zunanji kuhinji z žarom ne govorimo.

Hišo bosta Rosie in njena soproga uporabljali, ko bosta hoteli pobegniti od mestnega vrveža. Seveda bosta s seboj vedno pripeljali tudi svojih pet otrok. Iz New Yorka je prišla novica, da je 50-letna komedijantka in TV-voditeljica Rosie O'Donnell od junija poročena s svojo dolgoletno partnerico Michelle Rounds.

Dvainpetdesetletna Rosie se je pred dvema letoma namreč poročila z dolgoletno zaročenko Michelle, pozneje je igralka doživela celo srčni infarkt, zdravniki pa so ji diagnosticirali redko bolezen, in sicer dezmoidne tumorje. Za Rosie bo to drugi zakon.

Med letoma 2004 in 2007 je bila namreč poročena s Kelli Carpenter, pozneje O'Donnell, s katero imata štiri otroke: tri posvojence in eno hčer, ki jo je rodila Carpenterjeva in je bila spočeta z umetno oploditvijo.