Razkrivamo luksuzno domovanje Chelsee Clinton

Pred kratkim sta povedala, da bosta zibala. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
1. 5. 2014

Hčerka nekdanjega ameriškega predsednika Billa Clintona Chelsea Clinton naj bi si s svojim soprogom Marcom Mezvinskyjem v New Yorku omislila novo stanovanje na Madison Sqare parku. Zanj sta odštela 10 milijonov dolarjev.

Chelsea in njen soprog Mark sta pred kratkim povedala, da pričakujeta svojega prvega otroka. To pomeni, da sta tudi načrtovala kupiti novo domovanje, ki sta si ga omislila sredi New Yorka s prekrasnim pogledom na park Madison Square.

Stanovanje je veliko 446 kvadratnih metrov in ponuja vse udobje, ki ga mlada družina potrebuje. Premožna, seveda. Natančnih podatkov o tem, ali sta stanovanje po ogledu tudi kupila, ni, saj nihče noče dati uradne izjave. A tuji mediji naj bi izbrskali, da sta domovanje potem tudi kupila.

Stanovanje je v prekrasnem bloku, ima štiri spalnice in pet kopalnic. Iz dnevne sobe se prekrasen pogled razteza na severni del parka Madison, v pritličju zgradbe pa je tudi zasebni fitnes. Z dvigalom je mogoče priti naravnost do stanovanja.

Stanovanje naj bi jima bilo všeč, ker je v mirnem predelu in tudi sama stavba ima zelo pozitivno energijo. Poleg tega je zelo varna, saj ima spodaj portrija in 24-urno varovanje. Vse, kar pač tako znana in premožna družina potrjuje.

Priporočamo