Razkrivamo domovanje igralca Zaca Efrona

Z odvajanja v nov dom (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
7. 11. 2013

Ameriški igralec in idol najstnic Zac Efron se s svojo slavo ne spopada najbolje. Zdaj si je kupil še novo hišo, v kateri očitno namerava prirejati zabave.

Ko je pred nekaj meseci igralec Zac Efron šel na odvajanje od drog in alkohola, je vse skupaj skrbno skrival pred javnostjo. Nekateri sicer pravijo, da se je odvajal le od alkohola, drugi pa, da tudi od kokaina. Kakorkoli že, mladenič naj bi zdravljenje uspešno končal. Vprašanje je le, za koliko časa.

Ko je prišel ven, si je namreč omislil novo domovanje v kalifornijskem mestu Los Feliz. Za hišo je odštel štiri milijone dolarjev, nad njo pa se je navdušil, ker naj bi bila po njegovem zelo zenovska. Je tudi nekoliko odmaknjena od glavne poti in ima visoko ograjo. Prav to, kar si Zac tudi želi.

Ima pet spalnic in pet kopalnic, v sklopu hiše pa je tudi del za goste. Seveda ne manjka niti velika glavna kopalnica za 'gospodarja' hiše, ima pa tudi telovadnico, bazen, ki je pravi spa s slapom, ter fontano pred glavnim vhodom.

Edina težava hiše je, da je bolj znana po zabavah kot Efron sam. In verjemite, Efron je bil že na veliko zabavah. Hiša je bila namreč nekoč v lasti raperja Seana Kingstona, ki naj bi v njej prirejal divje zabave. Njegovi varnostniki so celo od vseh, ki so prihajali, zahtevali, da pospravijo fotoaparate oziroma telefone s fotoaparati, da ne bi kakšne podrobnosti divjih zabav prišle v javnost. Na zabave so hodili Rihanna, Soulja Boy, Chris Brown, Rihanna in številna druga znana imena.

Priporočamo