Razkrivamo dom voditeljice Ellen DeGeneres

Portia in Ellen sta se v desetih letih selili kar devetkrat. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
31. 10. 2013

Ameriška TV-voditeljica Ellen DeGeneres, ki postaja vse bolj in bolj priljubljena, je nasploh znana potem, da kupuje in prodaja posesti. Tako je pred kratkim prodala posest in kupila prečudovito vilo.

Ellen DeGeneres in njena soproga Portia de Rossi sta pred kratkim postali lastnici prekrasne hiše v Santa Barbari, ki sta jo kupili kar za vrtoglavih 26,5 milijona dolarjev.

Res je, da Ellen skoraj vsako leto kupi ali proda eno nepremičnino, zato ni bil nihče preveč presenečen, ko se je razvedelo, da se je skupaj s soprogo ogrela za lepo hišo v Santa Barbari oziroma v predmestju, ki se imenuje Montecito.

Prekrasna vila se imenuje Saladino villa. V nekem intervjuju za Elle decor je Ellen izjavila, da je vedno pripravljena na selitev, da to njej ne predstavlja večjih težav. Tako sta ženski prodali svoj ranč v Kaliforniji za 10 milijonov dolarjev in ga brez težav zamenjali za vilo v Santa Barbari.

Ellen nenehno čuti potrebo po selitvi

"Zelo kmalu po tem, ko sva začeli hoditi, me je Ellen vzela v roke in me začela učiti o notranji opremi in dizajnu," danes priznava Portia. In Ellen je res povsem nora na opremljanje domov. Pravzaprav je nič ne zadovolji bolj kot to, da lahko razmišlja o tem, kako bi opremila posamezen prostor v hiši.

"Ne poznam nikogar, ki bi se tolikokrat preselil kot prav Ellen," pravi Portia, ki se je tudi vsaj delno okužila z ženino strastjo do dizajna. "Nekajkrat zamenjam pohištvo, potem pa mi to že postane dolgočasno in moram se preseliti," dodaja Ellen, ki zdaj živi v prelepi vili ob morju.

Posest ima tudi prostor za konje, tako da jih bosta lahko preselili z ranča, ki sta ga prodali. Vprašanje je samo, koliko časa bosta sploh preživeli v novo pridobljeni nepremičnini, glede na to, da Ellen nenehno čuti potrebo po selitvi.