Razkrivamo luksuzni dom Ashtona in Mile

Zaljubljeni parček uživa v svojem gnezdecu. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
9. 5. 2014

Ashton Kutcher in Mila Kunis se ljubita že dve leti. Sprva sta sicer zvezo skrivala pred javnostjo, a to jima ni uspevalo najbolje. Kmalu je namreč postalo jasno, da se je Mila že preselila v njegovo hišo na hollywoodskih gričih.

Do takrat je Ashton živel z dobrim prijateljem, ki pa se je potem odselil, tako da imata zaljubljenca gnezdece le zase. Ashton je bil nekoč noro zaljubljen v Demi Moore, s katero sta bila tudi poročena.

Ločitev je Demi težko prebolela in to, da zdaj parček pričakuje še otroka, naj bi jo kar zelo potrlo. Kakorkoli že, čas gre naprej in Ashton z izbranko pričakuje prvega otroka. Hišo, v kateri živita, pa je Ashton kupil pred dvema letoma za 10 milijonov dolarjev.

Zanjo naj bi se zelo zanimal tudi Justin Bieber, a je bil Ashton hitrejši. No, igralec je bil sprva najemojemalec. Za hišo je plačeval 50 tisoč dolarjev na mesec, vanjo pa se je vselil po tem, ko se je razšel z Demi. V hiši se je tako dobro počutil, da se je odločil za nakup.

Sprva so jo prodajali za 12 milijonov dolarjev, a so ceno pozneje znižali na 10 milijonov. Seveda hiša ponuja vse ugodje in iz nje se odpira prekrasen pogled. V hiši je tudi povsem opremljen fitnes studio, za sprostitev pa še zasebna kinodvorana.

fitnes

"Ko sem našel to prekrasno hišo, sem jo sprva najel za tri mesece," pravi Ashton. Potem pa mu je agent povedal, da se nekdo resno zanima za nakup. In ta nekdo je bil nihče drug kot Justin Bieber. Takrat se je Ashton odločil, da hoče imeti to hišo in iz nje narediti dom.