Razkrivamo luksuzni penthouse Keitha Richardsa

Slavni roker v svojem domu (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
25. 3. 2014

Član skupine Rolling Stones Keith Richards si je v New Yorku omislil novo stanovanje in zanj odštel 10,5 milijona dolarjev.

Keith ima rad New York in tam preživi največ časa. Zato si je na Manhattanu omislil luksuzni penthouse, ki pa je bil zaradi lokacije pregrešno drag. Glede na pisanja naj bi bilo to eno najdražjih stanovanj v tem predelu. Je bolj moderno, zelo svetlo in na prvi pogled bi težko rekli, da v njem živi okoreli roker, ki je vajen divjega in razuzdanega življenja.

V njem so štiri spalnice, štiri kopalnice, ena med njimi pa je pravi spa. No, res je, da mora Keith imeti veliko prostora, saj ima že pet vnukov. Pred kratkim je njegova hčerka Angela rodila dečka, ki ga je poimenovala Otto Reed. Angela Richards, imenovana tudi Dandelion, in Graham Whitney že imata hčer Avo Melody, ki se je rodila pred dvema letoma in pol. Keith ima z leto dni mlajšo italijansko igralko Anito Pallenberg sina Marlona Leona Sundeepa, ki ima že tri otroke. Leta 1976 se je slavnemu glasbeniku rodil še en sin, Tara Jo Jo Gunne, vendar je umrl po le desetih tednih.

Tri leta zatem je Keith spoznal svojo sedanjo ženo, manekenko Patti Hansen, s katero se je poročil na svoj 40. rojstni dan. Imata dve hčeri, 28-letno Theodoro in 27-letno Alexandro. Prav s Theodoro je Keith ustvaril otroško slikanico, ki bo temeljila na njegovem otroštvu. Naslov bo Gus in jaz: zgodba o mojem dedku in prvi kitari. Na prodajne police bo prišla 9. septembra letos.

Slikanica bo pripovedovala zgodbo o 70-letnem kitaristovem dedu Theodoru Augustusu Dupreeju, ki je bil znan tudi pod imenom Gus in je igral v džezovskem orkestru. Prav on je mlademu Keithu predstavil zanimivi svet glasbe.

Značke: Keith Richards

Priporočamo