Razkrivamo nekdanji dom Gwen Stefani

Gwen Stefani (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
16. 1. 2014

Oglejte si hišo, v kateri je s svojim možem nekoč živela pevka Gwen Stefani, zdaj pa v njej biva zvezdnik nanizanke Moderna družina, Jesse Tylor Ferguson.

Nekoč sta v hiši živela pevka Gwen Stefani in njen mož Gavin Rossdale. Očitno sta se v tem predelu Los Angelesa, ki se imenuje Los Feliz, odlično počutila, saj sta v hiši živela od leta 1998 do leta 2007.

Nato sta hišo prodala TV-piscu in producentu Marku Brazilu, ki pa je v hiši živel le kakšno leto in jo je nato prodal. Novi lastniki so hišo nato dali na trg lani aprila. In zanjo se je ogrel Jesse Tyler, ki jo je kupil za 4,55 milijona dolarjev.

No, to ni njegova edina hiša v Los Angelesu, saj ima v lasti še eno v Silver Laku, a sta si z možem Justinom Mikito, s katerim sta se poročila lani, zaželela nov dom.

Predvsem sta iskala tako hišo, ki je dovolj skrita, saj nočeta biti nenehno na očeh. Skrita je za vhodnimi vrati, do nje pelje pa še kar dolg dovoz.

Kot za večino hiš v Kaliforniji je tudi za to značilno, da ima zunanji del okoli hiše opremljen tako, da lahko tam uživaš prav tako, kot bi bil v hiši. Je pa predel, kjer hiša stoji, zelo priljubljen med zvezdniki, saj v bližini stanujejo tudi Kristen Stewart, Michael C. Hall in še številni drugi.

V hiši bo Jesse živel s svojim soprogom Justinom Mikito, s katerim se je poročil lani. Skupaj sta par že štiri leta, Mikita pa je po poklicu odvetnik.