Razkrivamo nekdanji dom Leonarda DiCapria

Prva cena, ki jo je postavil, je bila 23 milijonov dolarjev. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
10. 1. 2014

Leonardo DiCaprio je kar nekaj časa okleval, kaj storiti s svojim domom v Malibuju. Najprej je leto dni razmišljal, da bi ga dajal v najem, potem pa se je raje odločil za prodajo ...

Svojo hišo v Malibuju je tako prodal za 17,35 milijona dolarjev. No, to ni edina nepremičnina, ki jo popularni igralec ima v Malibuju.

Najprej se je pred letom dni odločil dati hišo v najem. Mesečna najemnina bi bila 75 tisoč dolarjev ali pa 115 tisoč na mesec, če bi jo najeli na primer samo za poletje. Nato pa se mu očitno ni več dalo ukvarjati s tem in se jo je raje odločil prodati.

Prva cena, ki jo je postavil, je bila 23 milijonov dolarjev. Res je, da je hiša tik ob plaži in da obsega tri poslopja na posesti, a je bila cena vseeno previsoka, saj imajo tudi nesramno bogati svoje meje. Tako da jo je Leonardu uspelo prodati šele konec lanskega decembra, in še to za veliko manj kot je sprva pričakoval. Novi lastnik je namreč zanjo odštel 17,35 milijona evrov.

Glavni igralec filma Volk z Wall Streeta tako sedaj največ časa preživi v New Yorku, kjer ima ekološko prijazen penthouse v Battery Parku. Govori pa se, da že išče novo domovanje na Manhattnu.

Priporočamo