Razkrivamo luksuzno domovanje Hulka Hogana

Vir: Lea
24. 10. 2013

Eden od najbolj razvpitih rokoborcev in filmski igralec Hulk Hogan (58) se je ločil od svoje žene Linde Bollee (58). Ločitev je bila za borca boleča, predvsem pa ga je hudo udarila po žepu oziroma bančnem računu.

In tako se je Hulk moral odpovedati tudi svoji luksuzni hiši na Bel Airu, ki jo je nekoč delil z bivšo soprogo Lindo. Preselil se je v veliko manjšo hišo na Floridi, v Clearwaer Beach, ki pa je za naše razmere seveda še vedno velika. V njej živi z novo soprogo Jennifer.

Hiša oziroma vila je opremljena bolj po evropsko, v njej pa je pet spalnic, šest kopalnic, jedilnica, dnevna soba ... Na vrtu je bazen s slano vodo, ki ima napravo za avtomatično čiščenje. Hiša se ponaša tudi z veliko in lepo kuhinjo ter vinsko kletjo, v kateri je več kot tisoč steklenic vina. Skratka, ponuja vse obdobje, ki si ga zaljubljenca želita.

Manjšo hišo si je moral omisliti zato, ker je ženi moral izplačati kar 70 odstotkov svojega premoženja, se pravi 5,56 milijona dolarjev, ter še 40 odstotkov lastništva v Hoganovih podjetjih.

Ločitev je zahtevala že leta 2007, ko naj bi imel ljubezensko razmerje s Christiano Plante, Linda pa je trdila, da jo Hulk tudi pretepa. Seksi Linda je takrat uteho našla pri rosno mladem, takrat komaj 19-letnem Charlieju Hillu.

Kakorkoli že, Hulk si je očitno življenje uredil po svoje, pozabil na bivšo ženo in celo na to, da je v nekem obdobju razmišljal o samomoru. Je pa nekoč že živel v tem okrožju, kamor se je preselil zdaj. To je bilo pred približno 20 leti. Ko so novinarji vprašali sosedo, ki tu živi že več kot 30 let, kaj meni o tem, da silak prihaja nazaj v soseščino, o tem ni želela dati izjave.