Razkrivamo novo domovanje Harryja Stylesa

4 milijone dolarjev za novo domovanje (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
13. 4. 2014

Pevec vsesplošno priljubljene skupine One Direction Harry Styles si je privoščil nov dom na gričih Hollywooda. Zanj je odštel štiri milijone dolarjev, kar si seveda z lahkoto privošči.

Ocenjujejo namreč, da je premoženje vsakega izmed članov skupine vredno najmanj 23 milijonov dolarjev. Harryjeve oboževalke so se seveda takoj vznemirile, saj je očitno, da namerava pevec več časa preživeti čez lužo.

19-letnik je navdušen nad življenjem v Los Angelesu in je zelo rad v tem mestu, zato se je tudi odločil za svojo hišo. Izbral je prijetno opremljen dom s petimi spalnicami, zunanjim bazenom in tudi s hiško za goste.

V bližini pa živi tudi Kendall Jenner, o kateri se šušlja, da naj bi bila Harryjevo dekle. Harry pravi, da v Los Angelesu živi bolj inkognito kot pa v Londonu, kjer ne more neopažen na ulico. Seveda pa ima tudi tam svoj dom, za katerega je pred kratkim odštel pet milijonov dolarjev.

Harry je zelo mlad in navezan na mamo. Ko se je njegova sestra odselila, sta v hiši namreč ostala sama in se še bolj povezala, zato je mami zdaj, ko je odšel še Harry, še toliko težje.

Da je stvar še hujša, je nenehno razpet med koncerti, zato ga nemalokrat vidi le v revijah in po televiziji. Zanimivo pa je, da tudi Harry priznava, da ga muči domotožje. Le kako bo potem dolgo zdržal sam čez lužo?

Priporočamo