Razkrivamo novo domovanje Heidi Klum

Za novi dom je odštela 10 milijonov dolarjev. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
21. 11. 2013

Heidi Klum obrača nov list v svojem življenju. Razočaranje po razhodu s Sealom je za njo, kupila si je nov dom, srečno je zaljubljena in uživa s svojimi otroki ... in še vedno je ena od najbolje plačanih manekenk.

Lepotica je trenutno sicer zelo zaposlena s svojimi otroki in novim ljubimcem, a je vseeno našla čas in na Beverly Hillsu kupila nov dom.

Mogoče to res pomeni nov začetek, potem ko se je razšla s Sealom, s katerim je imela dolgoletno razmerje. Skupaj sta bila sedem let in na začetku lanskega leta sta uradno potrdila, da se razhajata. Novo ljubezen je lepotica našla pri varnostniku, s katerim je očitno zelo srečna, saj ji nasmeh z obraza sploh ne izgine.

Zdaj pa si je omislila tudi novo hišo. Odločila se je za vilo na Bel Airu, in sicer v varovani soseski, ki se imenuje Stone Ridge. Nekoliko je celo podobna tisti, ki sta jo imela s Sealom v Brentwoodu.

Njena nova hiša ima dolg in nekoliko zavit dovoz in zelo impozanten vhod. Sezidana je bila v georgijanskem slogu, in sicer jo je imel nekoč v lasti emmyjev nagrajenec, pisatelj in producent. Ko jo je dal na prodaj leta 2010, je bila izklicna cena 15 milijonov dolarjev, zdaj pa jo je Heidi dobila veliko ceneje, natančneje za 9,875 milijona dolarjev.

S posesti je prelep pogled na mesto, še posebej z zadnje strani. Vstop v hišo je veličasten, z velikim stopniščem in kaminom. V tretjem nadstropju pa je tudi prostorna telovadnica, saj mora Heidi redno vaditi, da ohrani svojo lepo vitko linijo.

Seveda se hiša ponaša tudi z bazenom, sobo za gledanje televizije, vinsko kletjo, spalnicami in kopalnicami ter kuhinjo, kjer se družina zelo rada zadržuje. Po več kot letu dni, odkar je lepotica srečna s svojim varnostnikom Martinom Kristenom, je zelo očitno, da si želi z njim še nekaj več.