Razkrivamo novo domovanje Vanesse Paradis

Kupil novo domovanje za svojo bivšo (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
14. 11. 2013

Čeprav igralec Johnny Depp ne razmišlja več, kako bi se vrnil k svoji bivši dolgoletni ljubezni Vanessi Paradis in njunima dvema otrokoma, si zanje vseeno želi le najboljše in zato jim je kupil prekrasno posest.

Hiša stoji na gričih Hollywooda, zanjo pa je Johnny odštel 4,4 milijona dolarjev. Ceno je malce znižal, saj je bila najprej naprodaj za 4,65 milijona dolarjev.

Prekrasna vila, ki ni med večjimi, se vseeno ponaša z vsem mogočim ugodjem in je bila zgrajena leta 1990. Ima štiri spalnice in pet kopalnic.

Hiša je zgrajena v mediteranskem slogu in v njej ni bilo treba veliko posegov, da se je lahko Vanessa vanjo z otroki tudi vselila. Notranja oprema ji je bila zelo všeč, tako da ni veliko spreminjala. Navdušena je bila tudi nad kuhinjo, saj sama zelo rada pripravlja hrano za otroke.

Tudi okolica je zelo lepo urejena. V hiši pa je tudi garaža za tri avtomobile. Luksuzne seveda in je temu primerno velika. Sicer pa je zvezdnik hišo kupil od drugih dveh zvezdnikov. Bila je namreč v lasti Sarah Jessice Parker in Matthewa Brodericka. Par pa v njej ni nikoli živel in zato sta jo sklenila prodati.

Johnny in Vanessa sicer nikoli nista bila poročena, se je pa njuna zveza po 14 letih ljubezni neslavno končala, ko sta se iz Francije preselila v Los Angeles. Ko se je Vanessa po prvem šoku pobrala, je sklenila iti v življenju naprej. Z Johnnyjem sta ostala v dobrih odnosih, če ne drugega – zaradi otrok.