Razkrivamo raj, ki ga je Angelina podarila Bradu

Angelina Jolie in Brad Pitt (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
21. 12. 2013

Da je njuna ljubezen res ogromna, že dolgo ni več vprašanje. Je pa Angelina s svojim darilom za 50. rojstni dan ljubemu Bradu dokazala, da je on res moški njenega življenja. 

Igralka naj bi za otok, ki ima obliko srčka, odštela 20 milijonov dolarjev. S tem naj bi Bradu za 50. rojstni dan dokazala, da ga resnično ljubi in da mu je hotela to pokazati na prav poseben način.

Angelina je kupila privatni otok, ki se nahaja 80 kilometrov od New Yorka. Bolj natančno na jezeru Mahopac. Hišo na njem pa je projektiral slavni Frank Lloyd Wright, ki je eden izmed najljubših Bradovih arhitektov. Igralec ima namreč zelo rad arhitekturo in se z njo v prostem času tudi veliko ukvarja.

Angelini se je otok zdel idealen za romantično preživljanje časa. Velika hiša, ki je bila zgrajena leta 1950, ima lep panoramski razgled. Novejši del je bil dozidan leta 2008. Notranjost je dokaj minimalistično opremljena, a je zelo topla in udobna. Stropi so oblečeni v najbolj prestižen mahagoni, zaradi steklenih sten pa so prostori v hiši zelo svetli.

Otok ima lepo ime – Petra, nanj pa je najhitrejši dostop s helikopterjem. Zato ima tudi svojo pristajalno stezo. Sicer pa lahko do njega pridemo tudi z ladjo.