Razkrivamo 'skromno' domovanje zvezdnice Cher

Njena nova poštna številka je 90210 Beverly Hills. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
7. 12. 2013

Pop diva ni samo uspešna pevka in igralka. Uspešna je tudi pri prodajanju in kupovanju novih hiš oziroma stanovanj. Pred kratkim si je tako omislila nov dom, ki je nekoliko manjši.

Cher je pri svojih 67 letih zelo vitalna gospa, ki se nikakor še ne misli umakniti z odrov. Očitno tudi s selitvami ni opravila. Pred kratkim si je namreč omislila novo domovanje, za katerega je odštela 1,95 milijona dolarjev.

Hiša je na koncu zasebne poti, tako da je nihče ne moti. Ima štiri spalnice. V eni izmed njih, v glavni, bi lahko rekli, sta kar dva kamina. K tej spalnici spada še kopalnica z dvema tušema in pa velika garderobna soba. Kuhinja ni pretirano velika, je pa zelo uporabna.

Cher velikokrat pripravi večerje za prijatelje.

Okoli hiše je lep vrt, prostor za meditacijo in pa bazen s slapom. Pevka si je nov dom omislila, potem ko je prodala hišo v Malibuju, ki jo je kupila leta 2002.

Nekoč je dejala, da se nikoli ne more dovolj nagledati pogleda, ko lahko zjutraj, ko se zbudi, najprej njen pogled seže na Tihi ocean. Hišo je obnavljala kar tri leta, da je bila na koncu taka, kot si jo je želela.

Za posestvo The Kailua Konan na Havajih je pevka pred leti iztržila okoli sedem milijonov evrov, posest v Malibuju pa naj bi bila ocenjena na 28 milijonov evrov.

Sicer pa Cher bolj kot z nepremičninami še vedno buri duhove s svojim videzom in pa izjavami, ki so bolj drzne kot kdajkoli prej. "Ženska je bila in bo vedno ostala seks objekt," je na primer ena izmed njih.

Priporočamo