Red X-Mas Party 2011: Na žuru tudi razvpita Paris Hilton!

16. 12. 2011 | Vir: Govori.se
Deli

Prvi Red (x-mas) party, v produkciji organizacij Black Pony Entertainment Group in East European Music Management je povsem upravičil napoved, da bo postavil nov standard plesnoelektronskih zabav v Sloveniji: ponudil je vrhunski glasbeni program, še boljšo tehnično izvedbo in dekoracijo dvorane, ter zvezdniški obisk presenečenja svetovnega formata. Ob Davidu Guetti, Afrojacku, Stevu Edwardsu in drugih glasbenih ikonah, je na žur v Stožice priletela tudi razvpita dedinja in nepopravljiva žurerka - Paris Hilton!

Paris Hilton je Davidu Guetti ob ponovnem obisku najlepše dvorane v najlepšem mestu na svetu dobesedno ukrala šov. A ji tega ni zameril. Po koncu svojega nastopa, ki je Stožice spravil na noge in v pričakovani trans, je ostal za gramofoni do zadnje pesmi, vmes pa večkrat vskočil v Afrojackov nastop.

Najbolj atraktiven del le-tega je bilo seksi zvijanje bogate starlete na njegovi delovni mizi, mojstra šova pa seveda nista pozabila občinstvu predstaviti sklabe Good Time, ki sta jo ustvarila v zadnjih mesecih, odkar ju pogosto videvajo skupaj na zabavah in ju povezujejo tudi zasebno. Občinstvo je bilo vidno navdušeno nad nepričakovanim darilom pa tudi organizatorji zagotavljajo, da Paris ni v ničemer upravičila slovesa razvajene bagatašinje, ampak se je izkazala za izredno simpatično mlado damo, ki se pač rada preprosto zabava.

Ko je nekaj ur pred tem po kuloarjih završalo, da je pristala na Brniku, se je zgodba odvila kot v kakšnem holiwoodskem filmu: za zvezdnico so se v lov podali številni paparaci, izkušeni vozniki so večino zavedli, da se je usmerila v obleganje hotela Cubo, v katerem je bila nastanjena večina nastopajočih, a so jo kmalu izsledili v drugem in z Afrojackom sta potrebovala dobro uro, da sta se uspela prebiti iz hotela in skoraj zamudila na nastop.

Skratka, Red (x-mas) party je spravil na noge ne le stožice, ampak celo Ljubljano in velik del Slovenije, k temu pa so ob vseh naštetih zelo pripomogli tudi Tim Urbanya, atraktivna multimedijska robota Kryomana, plesna šola Kazina, VJ Rasta on the Mouse, Steve Edwards, Sunnery James & Ryan Marciano, Jaz von D, stotine sodelujočih pri ustvarjanju in izvedbi tega projekta pa tudi več kot 10.000-glavo občinstvo v stoženski Areni.

Štart serije Red (x-mas) party je torej popolnoma uspel, pustil pečat v odhajajočem letu 2011 in se zapisal v anale. Ustvarjalci te unikatne zgodbe pa so že globoko v naslednjem izzivu, ki bo nič manj kot največji slovenski glasbeni šov v letu 2012.

Foto: Miro Majcen