Romih in Banićeva v McDonald'su pripravljala zajtrke

16. 4. 2012
Deli

V restavracijah McDonald's so za svoje jutranje goste uvedli novost v ponudbi – široko izbiro slastnih zajtrkov. Ob otvoritvi nove ponudbe sta obiskovalcem zajtrke v ljubljanskem Koloseju pripravljala voditelja na Radiu 1 Boštjan Romih in Ivjana Banić.

Novo jutranjo ponudbo v Mcdonald'su poleg enostavne in hitre postrežbe odlikujejo široka izbira najrazličnejših zajtrkov, ki so najbolj priljubljeni med Slovenci, in kakovostne ter sveže sestavine, ki so ključne za dober obrok.

Nova jutranja ponudba zajtrkov iz McDonald's-a je raznovrstna

Vsebuje sveža in po naročilu pripravljena jajca s šunko in slanino, sveže pripravljene sendviče McMorning in McMuffin, toaste s šunko, slanino in sirom McToast, zjutraj pečene kruhke ali kajzerice z maslom in marmelado, slastno kombinacijo sadja, jogurta in kosmičev McMusli, slane in sladke rogljičke McCroissant, slastne McGriddles z javorjevim sirupom in cvetličnim medom ter mnoge druge jutranje dobrote.

Od 15. aprila je zajtrk vključno s ponudbo McDrive na voljo v vseh restavracijah McDonald's (razen v Europarku) vsak dan do 10.30 ure, v nedeljo pa celo do 11. ure.

Foto: Marko Dvornik