Sanja Grohar: Zaplesala tudi gangam style

Sanja je v klub Top Six privabila več kot 1000 ljudi. (foto: Žiga Intihar) Žiga Intihar
Vir: Govori.se
15. 10. 2012

Pevka Sanya G. je v soboto v klubu nad mestom predstavila svoj najnovejši videospot za pesem MAGIC, ki sta ga producirala priznani DJ Paolo Barbato in Simon Ermacora.

Goste je najprej ogrela vse bolj prepoznavna Lady M DJ nato je Sanya otvorila dogodek s plesalci JayDanceStudia s pesmijo MAGIC, za tem pa se je zavrtel videospot, ki je svež, urban in nekaj novega, saj pevko prikazuje v drugačni luči."Je nadgradnja njenega dosedanjega dela ... nastop je bil odličen, ne morem verjeti, da tako poje v živo," so pripomnili številni. Sanya je pokazala še polurni klubski program, s katerim nastopa po klubih, in publika je bila izjemno navdušena. Priča smo bili močnem aplavzu in navdušenim krikom obiskovalcev. Pri zadnji pesmi sta na oder skočila še dva fanta, pozneje se je izkazalo, da je eden celo iz Londona in je Sanyin novi oboževalec, ki je zaradi navdušenja nad njenim nastopom ponudil pomoč pri osvajanju angleškega trga. Kot presenečenje je Sanya pokazala tudi svojo šaljivo plat, saj je s plesalci zaplesala trenutno najbolj priljubljen ples: gangnam style.

Večer je zaključil svetovno znan DJ Gramophonedzie, ki je s svojo vrhunsko glasbo zabaval ljudi še dolgo v noč. Med navzočimi smo lahko opazili kar nekaj estradnikov, med najbolj opaženimi pa so bili vsekakor fantje iz IN&OUT. Da je Sanya navdušila, je pokazatelj tudi ta, da se je tisto noč v klubu 'obrnilo' več kot tisoč ljudi.