Sanja se je razkazala predpremierno

Sanja se je razkazala predpremierno (foto: DonFelipe) DonFelipe
Vir: Govori.se
19. 10. 2008

Lepotica Sanja Grohar se je odločila, da bo v  Kongu v Grosupljem pripravila predpremiero spota za skladbo Črni dež

Skladba je nastajala v sodelovanju z znamenitim slovenskim raperjem Trkajem, ki je za Sanjo prevzel levji delež priprave besedila, po končanem snemanju pa se je lepotička odločila skočiti v Makedonijo, kjer je posnela za skladbo odličen videospot. “V mrazu in ledeni vodi res ni bilo lahko, a sem potrpela, ker sem zaupala ekipi Dejana Miličeviča, režiserja, ki je na koncu predstavil narejeno. Izdelek mi je resnično všeč,“ je povedala Sanja na dogodku, ki ga je obiskala vsa glasbena in modna smetana, celo kranjski župan Damijan Perne s soprogo in nekdanji Sanjin piarovec Matjaž Kitak.

Številne povabljene je Sanja šokirala kar dvakrat: najprej je nihče ni niti videl v Kongu, dokler se ni po premieri spota dvignila zavesa, potem pa je na odru stala s skupin LaKost in kar v živo predstavila svojo novo skladbo. “Želela sem, da bi bila zadeva nekoliko drugačna, in s pomočjo Konga ter mojih prijateljev mi je to tudi uspelo. Vesela sem, da se je vabilu odzvalo veliko ljudi, saj mi ta projekt trenutno največ pomeni,” nam je navdušena nad predstavitvijo povedala Sanja.

Izvedeli smo tudi, da je bila njena agencija Lendero & Co. do projekta precej zadržana. Veliko dela sta opravila Damjan Musič, direktor Konga, ki je Sanji s svojo ekipo zagotovil odlično podlago za predstavitev, in Adel Djutovič, Sanjin prijatelj, ki je organiziral večino dogajanja. Lendero & Co. pa so sicer bili o stvari obveščeni, a finančno niso pokazali večjega zanimanja za projekt. Tako je morala Sanja sama poravnati tudi stroške spremljevalne skupine in DJ Spyakeeja, ki je po končanem programu zabaval obiskovalce. Prireditev je bila kljub temu odlično izpeljana in Sanja je dokazala, da je z malo iznajdljivosti mogoče zelo veliko narediti.

Priporočamo