Seksi fotografije Iryne Osypenko Nemec

Vir: Story
19. 7. 2013

Manekenka Iryna Osypenko Nemec in njen mož Matjaž sta konec prejšnjega meseca praznovala drugo obletnico poroke, in sicer na morju. Tam pa je ukrajinska lepotica izkoristila idealne razmere in s prijateljico Majo Slavec fotografinjo posnela nekaj spontanih fotografij, ki dokazujejo, da je upravičeno ena izmed najlepših Slovenk.

"Z Majo sva bili na nekajdnevnem oddihu v Poreču in nisva mogli iz svoje kože. (smeh) Fotografije so nastajale vsak dan, spontano, ne da bi preveč razmišljali in pričakovali. Kar nenadoma je bila plaža prazna in svetloba idealna. Morem poudariti, da nisva imeli profesionalne fotografske opreme, niti stiliranja in ne ličenja. Bila sem popolnoma naravna. Fotografije so narejene s telefonom," je povedala Iryna.

Ena izmed najbolj zapeljivih slovenskih manekenk se dobro počuti v svoji koži in pravi: "Starejša sem, bolj se zavedam svojih prednosti in bolj znam te tudi unovčiti."

Več izveste v intervjuju, ki ga je Iryna dala za novo številki revije Story. V njem je med drugim spregovorila o ljubezni, obletnici poroke, ljubosumju in naraščaju.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 30/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 30/2013

Story Story 30/2013, od 17. 07. 2013