Seksi in vroče finalistke Miss Bikini 2011

Finale Miss Bikini 2011 (foto: Kristjan Škrlec, Tadej Pušnik, Tomaž Galič, Martin Car, Zoran Vogrinčič) Kristjan Škrlec, Tadej Pušnik, Tomaž Galič, Martin Car, Zoran Vogrinčič
Vir: Govori.se
17. 8. 2011

Sončno in toplo vreme je na bazene Term 3000 v Moravskih Toplicah priklicalo obiskovalce, ki so lahko uživali preteklo soboto v finalu lepotnega tekmovanja Miss Bikini 2011.

"Ne le lepe in seksi, tudi simpatične in zabavne so naše lepotice, ki so se danes odlično odrezale. Brez njih nikoli nebi mogli prirpaviti lepotnega izbora, ki je imel na finalu več kot 3000 obiskovalcev in zelo sem zadovoljna z vsemi," je bila na koncu navdušena lastnica licence lepotenga tekmovanja Suzana Zekovič, ki je poskrbela za odličen, skoraj dve uri trajajoč šov.

Člani komisije, med katerimi smo opazili modno fotografinjo Tanjo Zrinski, oblikovalko in Playboyevo stilistko Jernejo P. Zhembrovskyy, ki je prispevala tudi torbice svoje prestižne linije The Lie, fotomodelko in misico Jinny Ribič, župana Murske Sobote Antona Štihca, direktorja BTC Dejana Horvata, dirktorico Hotela Diana Olgo Belec in direktorja Term 3000 Dejana Horvata, izbrali za najlepšo 19 letno dijakinjo poslovno - komercialne šole v Celju Tjašo Kelhar, ki je obiskovalce očarala tudi z lepo in seksi ritko.

Lepotne nazive so osvojile še Amanda Vrbančič, Maja Gujtman, Samanta Mihelič in Janina Nedog.