Muff z odličnim koncertom do super zabave (tudi med VIP-ovci)!

Muff z odličnim koncertom do super zabave (tudi med VIP-ovci)! (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
17. 11. 2014

Tritedensko praznovanje rojstnega dne osrednjega zbirališča nočnih ptičev v prestolici je doseglo vrhunec sinoči, ko je klub Cirkus razvnela skupina Muff.

Že dolgo ni kak domač urbani bend sprožil take evforirje, kot je to uspelo Senidah in fantom. Pošteno, saj se je zgodba medila tri leta, Muff pa so upravičili zaupanje, ki se je pokazalo tako v močni medijski podpori kot v nabito polnem klubu, ki je gostil koncert, ki bo šel bržkone v anale kot prelomna točka v karieri enega najbolj vročih slovenskih bendov.

VIP balkon je ponudil diskretno zatočišče za čisto pravo zabavo, kjer smo srečali tudi kup radijcev, glasbenikov, komikov, igralcev in starlet.

A kot rečeno, koncert je bil predvsem Cirkusovo rojstnodnevno darilo oboževalcem skupine Muff, ki so lahko v klubu kupili še tople prve izvode težko pričakovanega prvenca, Senidah in fantje pa so jim ga tudi podpisali in se fotografirali z njimi.

Muff

Na albumu Muff so hiti Ti daješ, Tvoje moje in Naj sije v očeh v popolnoma novih aranžmajih, ki bodo zagotovo navdušili poslušalce. Dodana je tudi plesna uspešnica Men vse, ki jo je Cazzafura s Senidah ustvaril za odmevno oglasno akcijo.

Štiri do sedaj še neobjavljene pesmi so strastna Aha, energična Padam, kitarska Jst ti dam in soulovska Kdo je kriv?. Kot poseben dodatek je na albumu tudi finalistka z letošnjega izbora za evrovizijo Let Me Be (Myself).

Muff

Album odlikuje 50 minut odlične glasbene izkušnje, saj spretno krmari med romantično-čustvenimi in energično-plesnimi pesmimi, ki tako produkcijsko, avtorsko kot izvajalsko predstavljajo enega najboljših domačih pop izdelkov letošnjega leta.

Značke: Muff