Slovenija dobila novo Miss Earth

16. 9. 2011 | Vir: Govori.se
Deli

Vodno mesto Atlantis je bilo v četrtek zvečer prizorišče finala lepotnega tekmovanja Miss Earth 2011.

V polnem VIP prosotoru se je med tistimi, ki jih je najbolj matral "firbec" katera bo postala nova Miss Earth 2011 nabralo kar precejšnje število znanih obrazov, ki so nekateri bolj, drugi manj, odkrito spregovorili tudi nekaj besed na temo zmagovalke in njene lepote.

Simpatična svetlolaska Rebecca Kim Lekše je po tekmovanju odšla domov verjetno z največim nasmehom, saj je osvojila kar tri lepotne nazive: Miss Atlantis, Miss spleta in najpomembnejšega, Miss Earth 2011. Velenjčanki ob bok sta se postavili še dve temnolaski: prva spremljevalka Nastja Hercog in druga spremljevalka Ana Lipovšek, ki je osvojila tudi naziv Miss Nove 2011.

Med "navijači" slovenskih lepotic smo ujeli direktorja Vodnega mesta Atlantis in člana komisije Miho Rakarja, Playboyevo dekle leta 2011 Viktorijo Manzinni, pistaeljico Marjanco Scheicher, podjetnika Aleša Čepina, Playboyevo dekle leta in nekdanjo havajko Nino Osenar, igralko in dvakratno Playboyevo dekle Tino Gorenjak, manekena Jurija Bradača, skoraj mladoporočenca Rajka Hrvatiča z njegovo nosečo zaročenko Dašo Podržaj, modnega guruja Milana Gačanoviča, dirktorja Konga Damjana Musiča, direktorja Hotela in Casinoja Carnevale Bojana Umerja z zaročenko Talito, podjetnika Sebastjana Vežnaverja z novo temnolaso simpatijo, pevko Petro Slapar z možem Robertom in njegovo hčerko Nastjo, nekdanjo havajko in lobistko Tino Gaber, nekdanjo havajko Tjašo Sidar, Playboyevi zajčici Amando in Samanto Šabič, fotomodelko Jinny Ribič, pevko Saško Smodej, Playboyevo Suzano Jakšič, ter še veliko drugih znanih slovenskih imen.

Program finalnega izbora je odlično povezovala Jerneja P. Zhembrovskyy, ki je vodila tudi rdečo preprogo, na odru pa so poleg lepotic nastopili še Gašper Riflej, Tanja Žagar, Explosions in operni pevec Saša Čano. Lepotice so se v treh izhodih predstavile v elegantnih oblekah trgovine Moda Darja, kopalkah Nancy Baechware in večernih oblekah Martine Lavrenčič, naličili so jih vizažisti Slovenija Make Up Team z ličili blagovne znamke Mee, za njihove pričeske pa so poskrbeli v Salonu Leon iz Sežane.

Rebecca Kim Lekše bo že čez dva meseca odpotovala na svetovni izbor Miss Earth 2011, ki bo tokrat na Tajskem.

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec