Slovenske talentke v Bosni

Slovenske talentke v Sarajevu (foto: Vesmin Kajtazovič (VesoArt)) Vesmin Kajtazovič (VesoArt)
Vir: Govori.se
31. 5. 2012

V okviru vsakoletnega Beauty Weekenda, ki ga s finalistkami mednarodnega lepotnega izbora Miss Earth Slovenije in Miss Earth BiH organizirata agenciji Queen in Metropola Media, so finalistke omenjenega lepotnega tekmovanja nastopile tudi v šovu talentov.

Letošnji Beauty Weekend, ki je potekal kar štiri dni v Sarajevu, je dekletom prinesel ne le veliko novih izkušenj, ampak tudi kar nekaj tekmovalnih nalog. Eden od večerov, ki je bil v Hitovem igralniško-zabaviščnem centru Coloseum v bližini legendarne dvorane Skenderija, je postregel tudi s številnimi zanimivimi nastopi.

Med slovenskimi tekmovalkami je s pevsko točko po oceni komisije, v kateri so med drugim sedeli tudi pevec Mark Popovič iz skupine Game Over, stilistka in oblikovalka Jerneja P. Zhembrovskyy, Miss Earth BiH Aleksandra Kovačević in aktualna slovenska Miss Earth Rebecca Kim Lekše, zmagala Dijana Krička.

Večerno dogajanje po razglasitvi so popestrili slovenski glasbeni gostje Sexplosion, ki so naravnost navdušili vse obiskovalce dogodka.

Miss Earth talent show Sarajevo - Talent Show Sarajevo