Znani obrazi na Maxi modni reviji

Znani obrazi na Maxi modni reviji (foto: Jure Makovec) Jure Makovec
15. 11. 2013

Drugo nadstropje blagovnice Maxi se je za trenutek spremenilo v ekstravagantno modno pisto, na kateri so manekeni in manekenke povabljencem prikazali modne smernice za prihajajoče zimske dni. 

Revija, na kateri smo lahko videli del ponudbe iz bogatega asortimana, ki ga ponujajo pod Maxijevo modno streho, je bila nekaj posebnega in to ne zgolj zaradi predstavljenih oblačil vrhunskih znamk. Ne le zaradi krojev, materialov in oblik. To je bila modna revija, ko si pozabil, da si na dogodku, ko si tudi kot obiskovalec postal del unikatne zimske pravljice.

Da je bilo vzdušje še lepše in bolj intimno, so z akustičnimi priredbami znanih pesmi poskrbeli profesionalni glasbeniki, pod taktirko vsestranskega Roka Goloba, z dvema plesnima točkama sta očarala vrhunska plesalca Nadiya Bychkova in Miha Vodičar, za konec pa sta vse zbrane navdušila še Nuša Derenda in Andraž Hribar.

S kozarcem šampanjca so uspešni reviji nazdravili gostje, z njimi pa tako direktorica Modiane, Jerneja Jager kot tudi direktorica blagovnice Maxi, Katja Mihelič. Iz prvih vrst so si zimsko modno pravljico ogledali tudi nekateri naši estradniki.