Tin Vodopivec do ušes nasmejal tudi številne znane

Tin Vodopivec do ušes nasmejal tudi številne znane (foto: Jernej Kokol) Jernej Kokol
9. 10. 2014

Tin Vodopivec je z razprodanim Desertom v Cankarjevem domu še enkrat več dokazal, da je iz leta v leto boljši. Odličnim šala in obvladovanju 360-stopinskega odra dodaja vse več improvizacije, s čimer potegne v center dogajanje tudi gledalce.

Če ste pomislili, da bo Tin s tretjo predstavo v štirih letih v Štihovi dvorani prodajal prežvečen humor, ste se ušteli. Hiperproduktivni garač, ki poganja regionalni stand-up tudi kot soustvarjalec festivalov, TV-oddaj, klubskih programov in velikih gostovanj (Eddie Izard, Dylan Moran), vmes pa se prebija na britansko, ameriško in evropsko sceno, se je vrnil še boljši in še zabavnejši.

Rdeča nit Deserta je hrana, na katero navezuje zanimive vsakdanje prigode, romantične burleske in družbena opažanja, kot pri vsaki dobri kuhariji pa navdušuje način kako vas pripelje do prvega grižljaja.

Tinov humor je splet besednih iger, izvedbe in osebnega sloga, ki je blizu tako širši publiki, kot kolegom komikom pa tudi drugim ustvarjalcem zabavnih vsebin. Le-ti niso spregledali odličnega prispevka ogrevalca Uroša Kuzmana, ki je navdušil s prigodami iz študenstkih let, marsikdo od prisotnih pa se je z njim poistovetl tudi v vlogi mladega starša.

Med nasmejanimi obrazi smo opazili FB-guruja Mateja Špeharja, pa lepotici Karin Škufco in Špelo Jereb, tam so bili vedno zabavni Boštjan Gorenc - Pižama, Perica Jerkovič, Anamarija Mitić, Nejc Šmit in Andrej Težak – Tešky, na stand-upu smo že večkrat ujeli lastnika kluba Cirkus Aleša Prestorja, pa modno blogerko Brigito Potočki, televizijskega voditelja Davida Urankarja, radijca Niko Popit in Roka Ostreža, kot običajno pa tudi šopek ljubiteljev dobre zabave iz oglaševalskih krogov.

Tin bo z Desertom gostoval v Cankarjevem domu do silvestrovega (predstavi 16. in 23. oktobra se že hitro polnita), njegove misli pa so že usmerjene v prihodnje leto, ko se po Londonu in Seattlu podaja še na prestižni festival v Edinburgu.

Priporočamo