Tin Vodopivec: Z orgijo smeha v tedensko okupacijo 'Cankarja'

Tin Vodopivec: Z orgijo smeha v tedensko okupacijo 'Cankarja' (foto: Marko Ocepek) Marko Ocepek
Vir: Govori.se
29. 11. 2012

Medtem ko so se v torek zvečer na drugi strani Trga republike prek barikad mrko gledali nezadovoljni davkoplačevalci in policisti in je v sosednji dvorani potekal Koncert ob koncu sveta, je Tin Vodopivec v Štihovi dvorani Cankarjevega doma sprožal salve smeha med obiskovalci premiere njegovega novega stand-up šova Replika.

Ob anonimnih ljubiteljih "samostoječe" komedije smo med občinstvom opazili kup medijskih znancev: s Tinom so se smejali strokovnjak za družabna spletna omrežja Matej Špehar, glasbena legenda Andrej Šifrer, mnenjski voditelj Aljoša Bagola, mladi didžej Alex Cvetkov, TV-voditelj Akira Hasegawa, valovec Andrej Karoli ter bogat šopek ustvarjalcev programov radijev Antena, Hit in Ekspres, režiser Ven Jemeršič, lepotica Amanda Šabič, šef televizijskega humorja na TVS, Petar Radovič, ekipe Pop Ina, Siola, MMC in 24ur.com, še en odličen komik Perica Jerkovič.

Skratka, zelo različni kreativci, ki cenijo kakovosten humor. Naš mednarodno najprodornejši komik je s tem odprl šestdnevno gostovanje v osrednjem slovenskem kulturnem hramu, kar pomeni, da imate zamudniki še pet priložnosti, da ga ujamete v edinstvenem ambientu okrogle Štihove dvorane.

Priporočamo