Komaj čakamo Slovenski top model!

Vir: Govori.se
17. 9. 2010

Televizija TV3 je z zabavo na Ljubljanskem gradu pozdravila skorajšnji prihod resničnostnega šova Slovenski top model.

Licenčna oddaja bo prvič na sporedu 22. septembra ob 21. uri. Televizija TV3 s tem nadaljuje začrtano pot razvoja lastne produkcije in na slovenski medijski trg prinaša nov in v svetu zelo priljubljen televizijski format.

Skorajšnji prihod Slovenskega top modela je pospremila tudi generalna direktorica televizije Manja Grčić: »Televizija TV3 slovenskemu medijskemu trgu ponuja vedno nove in mednarodno uspešne televizijske formate, ki si jih gledalci želijo in jih razveseljujejo. Slovenski top model prinaša prav to: svežino, zabavo in veselje." 

Jesenski prvenec televizije TV3 so predstavili na Ljubljanskem gradu, kjer je vseh 14 tekmovalk sodelovalo na modni reviji treh izbranih slovenskih modnih oblikovalcev in modne obutve. Dekleta so po zaključku produkcije oddaje usvojile tehnike javnega nastopanja, hoje po modnih brveh in poziranja pred fotografskimi aparati.

Svoje jesenske novosti so predstavili Nataša Peršuh, Jelena Proković in podjetje Rašica z blagovno znamko R exclusive by Rašica, vrhunsko oblikovano linijo, ki temelji na izbranih tkaninah. Kreacije so sofisticirane, oblačila so izdelana v majhnih serijah, vodi pa jih duh brezčasnosti. Dekleta so nosila modno obutev Peko.

Ljubitelje modnih resničnostnih šovov čaka 14 epizod, polnih presenečenj, duhovičenja, preobratov, smeha, tudi solza, razočaranj in trenutkov neobvladljivega veselja. S svojo prisotnostjo člani strokovne žirije Petra Windschnurer, Zoran Garevski, Milan Gačanovič in voditeljica oddaje, top model Nuša Šenk, licenčni oddaji dajejo predznak medijskega izdelka najvišjega kakovostnega razreda.

Vabljeni k spremljanju oddaje na www.slotopmodel.si in družabnih spletnih omrežjih Facebook in Twitter.

Priporočamo