Truma znanih Slovencev na Severini v Papriki

Truma znanih Slovencev na Severini v Papriki (foto: Mare Vavpotič in Žiga Intihar) Mare Vavpotič in Žiga Intihar
29. 7. 2013

Severina je minuli konec tedna popolnoma razorožila slovensko občinstvo. S svojimi hiti, zgovornostjo in odrsko energijo je znova upravičila sloves ene najboljših glasbenic in zabavljačic daleč naokoli.

"So veliki koncerti in so mali koncerti. So dobri in so manj dobri. To, nocoj, je bil eden najboljših koncertov v Sloveniji doslej!"

S temi besedami se je hrvaška diva ob gromozanskem aplavzu po dvournem pevskem šovu poslovila z velikega odra na plaži Paprika Live! in zadovoljila številno množico, ki bi tam zagotovo ostala in žurala z njo še nekaj ur.

Na koncertu pod portoroškimi zvezdami je energična Severina zapela večino svojih uspešnic, a kot se zanjo spodobi, je poleg besedil in melodij, ponudila še unikatno in sproščeno komunikacijo z občinstvom, ki ji je jedlo z roke. Na odru se ji je kot gost presenečenja pridružil njen dobri prijatelj, hrvaški glasbenik Petar Grašo.

"Zaljubljena sem vanj, a ga je Danijela prva videla," je v smehu povedala Severina. Petar Grašo je sicer njen dobri prijatelj že vrsto let: "To je ženska, ki ve, kaj dela na odru. Občudujem jo," je navdušen dejal občinstvu. Kot presenečenje večera so na odru zaplesali tudi fantje skupine Maestro, na koncu pa je nebo nad obalo razsvetlil še ognjemet.

Nepozabna zabava v VIP delu Paprike Lounge

Še preden je Severina stopila na oder je obiskovalce dodobra ogrel  Samuel Lucas, ki je po koncertu skupaj z Maticem Ajdičem poskrbel tudi za nepozabno zabavo v VIP delu Paprike Lounge vse do ranega jutra.

Izvrstno razpoloženi so bili tudi VIPovci, ki so koncert spremljali s papricirane terase. Med drugim so žurali tudi DJ Mike Vale, košarkar Sani Bečirovič, plesalka in manekenka Nadiya Bychkova, plesalec Miha Vodičar, nekdanja mistra Peter Klinc in Bojan Ilijanič, gledališki igralec Uroš Smolej, aktualna Miss Slovenije Maja Cotič, pevki Manca Špik in Alenka Gotar, Maja Klun, Alja Viryent Novak, modna oblikovalka Maja Ferme, glasbeni urednik Dragan Bulič, Hermina Kovačič, radijski voditelj Gregor Bolčina, igralec Matjaž Javšnik, nekdanja Miss Slovenije Janja Zupan, celo piranski župan Peter Bossman, Maja Raspopovič, pa manekenki Anamarija Avbelj, Iris Mulej, vizažistki Martina Vrhovnik in Martina Razinger, nekdanji slovenski jadralec Mitja Margon, koreografinja Mimi Marčac Mirčeta, Oriana Girotto in številni drugi...